8. března: Který produkt letos rozdáváme zdarma?

8. března: Který produkt letos rozdáváme zdarma?

Odpověď přírody na pigmentaci a stařecké skvrny: Voda z Jedle bělokoré - Hydrolina Reading 8. března: Který produkt letos rozdáváme zdarma? 4 minutes

Každý rok 8. března slavíme Mezinárodní den žen a rozdáváme jeden z našich bestsellerů zdarma.

Důvodem je náš hlavní cíl: představit přírodní kosmetiku co největšímu počtu lidí, protože věříme, že příroda má odpovědi na všechny problémy.

Jak to děláme? - Díky vám <3

Zpočátku jsme stáli na začátku cesty sami. Naši věrní zákazníci nás ale brzy začali podporovat a 8. března nám dali najevo svůj zájem tím, že si od nás koupili o 2-3 produkty více. Díky jejich štědrosti jsme mohli reinvestovat do našeho růstu a každý rok tak zpřístupnit přírodní kosmetiku ZDARMA většímu počtu lidí.

Letos rozdáváme naši Růžovou vodu - Hydrolina! Jsme si jisti, že si ji zamilujete 🩷.

- Stačí, když 8. března navštívíte naše webové stránky.
Pro Českou republiku jsme připravili 3000 lahviček.

Zde je celý příběh:

2019 - 8. března se zrodil

V roce 2019 jsme působili pouze v Bulharsku a nikdo o naší značce nevěděl. K 8. březnu jsme měli asi 300 klientek a rozhodli jsme se udělat něco speciálního pro dámy. Zbývalo nám 1000 růžových vod a rozhodli jsme se, že je uděláme opravdu speciální a rozdáme je zdarma.

Ohlasy zákaznic byly úžasné, ale nejkrásnější na tom je, že jsme přírodní kosmetiku představili novým lidem.

2020: 1000 lahví levandulového oleje

V roce 2020 jsme prodávali již ve 4 zemích a rozhodli jsme se překvapit lidi po celé Evropě 1000 lahvičkami levandulového oleje. Milujeme náš levandulový olej a chtěli jsme se o něj podělit se světem. V tomto roce jsme viděli, že mnoho lidí tento typ kosmetiky nikdy nepoužívalo a opravdu ho oceňují.

2021: 200 lahví nejprodávanější vody v každé zemi

V roce 2021 se stovky lahví našich nejoblíbenějších vod, jako je voda s meduňkou, heřmánková voda a další, dostaly do domovů půvabných dam v každé zemi a přinesly jim klidnou náruč bulharské přírody.

2022: 10 000 lahví levandulové vody Hydrolina

Naším nejprodávanějším produktem v roce 2021 byla levandulová voda a my jsme se rozhodli udělat něco, co nikdo nečekal. Rozdávat náš nejprodávanější produkt zdarma. Darovali jsme 10 000 lahví! Odezva, kterou jsme obdrželi, byla srdečná. To byl den, kdy jsme rozšířili naši zákaznickou základnu na zcela novou úroveň. Lidé nás díky této iniciativě poznali. Dokonce i někteří kolegové v kanceláři o nás věděli od roku 2022 a kampaně 8. března.

2023: 10 000 lahví Hydrobiotic - Levandule & Máta

V loňském roce 2023 jsme rozdali další nový produkt, kterému opravdu věříme - Hydrobiotic - Levandule & Máta. Jednalo se o první produkt, který jsme obohatili o postbiotické kultury, které jsou pozoruhodnou inovací v oblasti biokosmetiky. Dalších 10 000 lahviček bylo odesláno k vašim dveřím a pozitivní ohlasy nepřišly pozdě.

2024: Který produkt rozdáváme zdarma v letošním roce

 

3000 lahví růžové vody Hydrolina.

V letošním roce rozdáváme zdarma 3000 lahví. Je to připomínka toho, kde jsme začínali a jak daleko jsme došli. Tato cesta není jen o produktech; je o spojeních, která jsme navázali, a o úsměvech, které jsme vám vykouzlili na tvářích.

InaEssentials je víc než jen značka, je to rodina. Každý produkt, který rozdáváme, je symbolem naší vděčnosti, kouskem našeho srdce. Věříme v sílu přirozené krásy a je nám ctí se o ni s vámi podělit. Na mnoho dalších let, během nichž bude 8. březen výjimečný pro každou dámu!

Prosím, dámy, zůstaňte tak úžasné, jaké jste. 

S láskou,
Veselina Ralcheva

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.