InaEssentials-rodina-hydrolina

HYDROLINA - Organická voda, hydrosol a hydrolát

Jaká byla cesta HYDROLINY?

Cesta HYDROLINY je naplněna obrovským úsilím a touhou poskytnout to nejlepší vám – našim zákazníkům. Proces příprav trval více než půl roku a my bychom s vámi chtěli tento příběh sdílet.

I přes všudypřítomnou inflaci se nám podařilo dotáhnout tento projekt do konce. Rozhodli jsme se, že naše produkty potřebují změnu a jinou vizi do budoucnosti. Tak se zrodila HYDROLINA.

V textu můžete narazit na skryté překvapení! Doporučujeme vám přečíst si celý text, protože překvapení může být i na těch nejskrytějších místech!

 

Jaké má Hydrolina výhody?

InaEssentials-heřmánková-hydrolina

 

Žádná obyčejná voda, ale hydrolát

Od založení naší rodinné firmy vyrábíme a nabízíme hydroláty. A co to vlastně ten hydrolát je? Odpověď je poměrně jednoduchá – jedná se o tekutinu, která vzniká parní destilací čerstvých lístků nebo květů dané rostliny a je vysoce nasycena esenciálními oleji. Takto destilované vody obsahují molekuly silic, které jsou rozpustné ve vodě a obsahují tak velké množství aktivních a léčivých vlastností destilovaných bylin. 

Tím se odlišujeme od všech ostatních. To, co nás dělá skutečně jedinečnými, jsou naše účinné produkty.

 InaEssentials-jedlová-hydrolina

 

Co naše hydroláty NEJSOU

 

  • Aromatické vody – jejich výroba nezahrnuje proces destilace.
  • Květinové vody – vyrábí se sice pomocí destilace, ale většina květinových vod na trhu obsahuje pouze minimální množství esenciálních olejů a navíc obsahují chemikálií, konzervanty a alkohol. Tím se eliminuje malý okruh léčivých vlastností, které květinové vodě zbyly. Jedná se spíše o komerční termín.
  • Hydrosoly – jedná se o velmi obecný pojem, který se používá nejen pro destiláty, ale i pro roztoky jakéhokoliv původu.

InaEssentials-růžová-hydrolina

 

A to je důvod, proč všechny naše INA vody nesou nově název HYDROLINA. Z růžové vody se tak stává růžová hydrolina, z levandulové vody levandulová hydrolina, z meduňkové je zas meduňková hydrolina a tak dále. Zkrátka všechny naše vody ponesou název HYDROLINA.

 

Široká škála použití

InaEssentials-mátová-hydrolina

Hydroláty, které vyrábíme, jsou věrným parťákem nejen pro vaši pleť, ale i pro vaše vlasy a pokožku celého těla!

 

InaEssentials-třezalková-hydrolina

 

Naše hydroláty jsou:

  • Kompletně přírodní, pěstované na organických polích a zahradách.
  • Vyrobeny v certifikované a moderní destilérii určené výhradně k výrobě organických produktů.
  • Přírodním tonikem ve vaší ranní i večerní skincare rutině.
  • Doplňkem k UV ochraně.
  • Ve 100% recyklovatelných obalech.
  • V blízké budoucnosti budou naše obaly znovu použitelné.
  • Jejich výroba poskytuje práci lidem z menšin v našem rodném městě.
  • Rostliny jsou sbírány ručně našimi pečlivými zaměstnanci. 
  • Vhodné ke každodennímu použít.

[InaEssentials-levandulová-hydrolina

 Jsme rádi, že jste se dočetli až sem! Slibujeme, že toho nebudete litovat.

 

Nový design, eco-friendly lahve, kompaktnost 

Vedeni naším snem růst na celosvětové úrovni a také v souladu s přírodou jsme se rozhodli používat lahvičky o objemu 150ml místo 200ml.

Jako kompenzaci našim zákazníkům nabízíme:

InaEssentials-nový-design

  • Kompletně nový design, který si zamilujete
Podařilo se nám vytvořit lahve, které vypráví příběh naší INA rodiny. Úspěšně jsme spojili moderní, odvážné a nepředvídatelné s organickým, přírodním a přátelským.

InaEssentials-eco-bottles

 

  • Ekologicky šetrnější lahve
Jsou biologicky rozložitelné, plastové nebo skleněné lahve tou nejbezpečnější variantou pro životní prostředí? Tuto otázky jsme konzultovali s řadou odborníků a teď už víme, že většina biologicky rozložitelných materiálů má skutečně smysl, ale pokud jde o lahve, tak recyklovatelná varianta je mnohem udržitelnější.
InaEssentials-meduňková-hydrolina
  • Kompaktnost

Obdrželi jsme desítky zpráv od našich zákazníků, kteří si přáli, aby naše lahve byly skladnější! Důvod? Snadné cestování a ušetření místa. Jak jste řekli, tak jsme udělali!

 

Kdy se z našich vod stanou hydroliny?

Proces rebrandingu stále probíhá, takže vám nemůžeme sdělit přesné datum. V současné době vyprodáváme všechny předchozí designy lahví. Až se vyprodají, nahradí je HYDROLINA. Opravdu si vážíme vašeho pochopení a jsme rádi, že jsme v tomto procesu společně.

Produkce HYDROLINY

Jak jsou pěstovány rostliny, ze kterých se HYDROLINA vyrábí? 

InaEssentials-nová-distilerie 

​​Jsme hrdí na to, že můžeme investovat do nového, moderního centra výroby, jedinečného svým rozsahem ve své oblasti.

V bezprostřední blízkosti výroby budujeme také poradenské centrum. Bude to opravdu kouzelné místo, které bude obklopeno růžemi, levandulí a heřmánkem. Nemůžeme se dočkat, až se všichni v novém centru sejdeme a budeme obklopeni vůní našich bylinek.

[InaEssentials-nový-distilerie

To znamená, že od příštího roku budeme moci přivítat naše zákazníky z celého světa. Navíc budeme mít příležitost vám na vlastní oči ukázat, jak vyrábíme HYDROLINU.

Navíc máme nový systém, který nám umožňuje o 40% vyšší extrakci esenciálních olejů. Díky tomu budou naše produkty ještě účinnější.

Slíbený dárek je tady! Získejte svou HYDROLINU nyní se speciální slevou -15%. Stačí použít tento kód: FUTURE15

Staňte se součástí naší rodiny InaEssentials, stačí kliknout sem!

Navštivte náš web kliknutím na červené tlačítko níže:

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.