rebrickova-voda-na-poskozene-vlasy-a-suchou-pokozku-InaEssentials

Ošetřete poškozené, vyčerpané vlasy a suchou pokožku pomocí JEDNOsložkového přírodního produktu

Zpátky do školy s InaEssentials Reading Ošetřete poškozené, vyčerpané vlasy a suchou pokožku pomocí JEDNOsložkového přírodního produktu 4 minutes Next Věděli jste, že všechny naše květinové vody jsou hydroláty?

Hledáte nový bylinný produkt, který byste mohli vyzkoušet? Pokud vás zajímá, jak vyhrát bitvu s poškozenými, vyčerpanými vlasy s roztřepenými konečky a suchou, dehydrovanou pokožkou – zbrusu nová voda z řebříčku od InaEssentials je přesně to, potřebujete! Tato rostlina má dlouhou historii používání v tradiční medicíně a nabízí nám širokou škálu výhod.

Řebříček je tradiční bulharská bylina, kterou všichni velmi dobře známe. Můžeme ji snadno najít kolem polních cest a její hořkou chuť si nelze splést. Pravděpodobně ji znáte díky jejím léčivým vlastnostem, které si využívají při léčbě nachlazení, ale také při intimním nepohodlí a léčbě kožních problémů jako je například akné.

rebrickova-voda-na-poskozene-vlasy-a-suchou-pokozku-InaEssentials
Tajemství řebříčku:

Řebříček používáme v naší rodině odjakživa. Je to jeden z našich přírodních pomocníků, který máme vždy po ruce, připravený k použití, kdykoli jen potřebujeme.

Všichni si buď barvíme vlasy nebo je upravujeme žehličkou/kulmou a častým fénováním jim dáváme také zabrat. To má za následek poškozené a suché vlasy s roztřepenými konečky – v dnešní době běžný problém. Všechna séra, oleje a další vlasové produkty, pomáhají jen zřídka, ale nejčastěji nám způsobí jen mastní vlasy.

Odvar z řebříčku byl pro některé dámy v naší rodině už po léta tajnou zbraní! A nyní můžeme tento produkt poskytnou i vám, našim zákazníkům. Máme pro vás produkt vysoké kvality, který je díky lahvičce s rozprašovače připraven k rychlému použití. Naše řebříčková voda se vyznačuje tím, že na rozdíl od většiny hydrolátů na trhu, které jsou „zbytkovým“ produktem po extrakci esenciálních olejů, je naše voda primární destilátem s vysokým obsahem esenciálního oleje. Věříme, že naši klienti si zaslouží pouze vysoce kvalitní produkty.

Výhody a použití řebříčkové vody InaEssentials – spolehlivé řešení pro poškozené vlasy a suchou pokožku

Řebříček je rostlina, která se odedávna používá k léčebným účelům. V minulosti se používala k léčbě řezných ran a odřenin. Používá se také k zastavení krvácení. Pro tyto účely se řebříček používá dodnes.

Řebříček je účinnou rostlinou při léčbě potíží s vlasy, jako jsou lupy, svědění,rebrickova-voda-na-poskozene-vlasy-a-suchou-pokozku-InaEssentials mastná pokožka hlavy a také předchází šedivění vlasů. Při pravidelném používání řebříčkové vody uvidíte viditelné zlepšení vašich vlasů. Voda podpoří celkové zdraví vlasů, zklidní vlasovou pokožku, předejde zánětům pokožky a zacelí roztřepené konečky. Řebříčková voda je také vhodná jako prevence proti vypadávání vlasů. Jelikož podporuje růst buněk, které tvoří vlasové folikuly.

 

Při aplikaci na pokožku pomáhá řebříčková voda vaší pokožce odstraňovat přebytečný maz z obličeje a regulovat množství mazu, které vaše pokožka produkuje. Tento přebytečný maz je důvodem ucpaných pórů a zánětů na pleti. Pravidelné používání řebříčku může výrazně zabránit nadměrné tvorbě mazu a pomůže vám dosáhnout zdravější pokožky. Aktivní složky byliny podporují obnovu kožních buněk a redukují vrásky.

Přírodní voda z řebříčku InaEssentials je pěstována v souladu se všemi standardy ekologického zemědělství. Díky biologické metodě pěstování si náš řebříček zachovává mnohem více než jen své terapeutické vlastnosti a je skutečným léčivým darem přírody! Abychom zajistili vysokou kvalitu produktů, které naše rodinná firma vyrábí, jsme zodpovědní za každý krok v tomto dlouhém procesu: od pěstování rostlin přes jejich sklizeň až po uzavření květinové vody do 200ml láhve.

Objednejte si svou vodu NYNÍ se speciální slevou – 20% SLEVA na prvních 100 objednaných lahviček! Vyzkoušejte nejnovějšího člena naší barevné rodiny👇

 100% garance vrácení peněz

Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždy pravdu". To znamená, že pokud nebudete s produktem spokojení, vrátíme vám peníze, anebo zašleme jiný produkt zdarma.

 

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.