Ekzém a jak matka překonala ekzém u dětí

Ekzém a jak matka překonala ekzém u dětí

Přípravky proti akné, které doporučují rodiče Reading Ekzém a jak matka překonala ekzém u dětí 5 minutes

Ekzém...

Dobrý den, jsem Veselina Ralcheva. Moje cesta do světa přírodní péče o pleť nezačala s mým vlastním dítětem, ale se zoufalou prosbou jiné matky z mého města... Jako matka jsem se nemohla dívat na to, jak jiný rodič snáší takovou bolest. Tento zásadní okamžik zažehl mou vášeň pro přírodní prostředky a vedl mě k tomu, že jsem pomohla bezpočtu dětí a rodin najít úlevu a radost díky léčivé síle heřmánku.

Jednoho dne za mnou přišla blízká přítelkyně a oči se jí zalily slzami. Její malé dítě trápil těžký ekzém a její bolest srdce byla nepřehlédnutelná. Jako matka jsem její trápení hluboce prožívala a věděla jsem, že jí musím pomoci. Vyzkoušela už všechno: krémy na předpis, volně prodejné mastičky, a dokonce i drastické změny stravy. Nic však nepřineslo trvalou úlevu. Kůže dítěte byla zanícená, svědivá a bolestivá, což způsobovalo nekonečné bezesné noci a slzy.

Situace vyvrcholila, když se ekzém zhoršil natolik, že kůže dítěte krvácela a praskala, což činilo každodenní život téměř nesnesitelným. Matka se cítila beznadějně, sžíral ji pocit viny a strach, že nikdy nenajde řešení. Ve chvíli inspirace jsem navrhl něco jednoduchého, ale hlubokého: heřmánkovou vodu. Zpočátku byla skeptická, ale nakonec souhlasila, zoufalá z jakéhokoli řešení.

Zázračná proměna...

Po týdnu se vrátila s domácím koláčem a oči jí zářily vděčností. Ukázala mi fotky před a po. Heřmánková voda způsobila změnu nad rámec toho, co jsem sama viděla. Nazvala ji „zázračnou vodou“ a její příběh se rozšířil a zažehl vlnu zvědavosti v celém městě. Věděla jsem, že pomáhá při ekzémech, ale nikdy jsem ji neviděla u lidí, kteří s tím mají velké problémy.

To pro mě bylo šokující! A toto uvědomění mě zasáhlo: Heřmánek měl moc měnit životy. Znamenalo to začátek nového poslání InaEssentials - přinášet tento přírodní roztok z našich polí do rodin po celém světě a měnit zoufalství v naději.

Produkt si můžete prohlédnout ZDE

Matka, která byla svědkem proměny svého dítěte, se stala hlasitou propagátorkou naší heřmánkové vody. Podělila se o svůj příběh s dalšími rodinami, které bojovaly s ekzémem, a brzy mnoho rodičů zažilo podobné zázračné výsledky. Když jsem viděla, jak široký dopad to má, inspirovalo mě to k tomu, abych pomohla co největšímu počtu rodin a zajistila, že žádné dítě nebude muset zbytečně trpět ekzémem.

Kouzelná rostlina...

jsme měli neustále doslova v rukou. Síla heřmánku, přírodního zázraku, který je ve světě péče o pleť často přehlížen. Byl to víc než objev. Byla to rodinná odpověď na problém, se kterým se potýkají tisíce lidí. Heřmánek se svými zklidňujícími a protizánětlivými vlastnostmi se stal naším majákem naděje, podpořeným hlubokými znalostmi ekologického pěstování.

Náš heřmánek a jeho jedinečnost...

To, co dělá naši heřmánkovou vodu jedinečnou, je její čistota a pečlivý proces, který používáme k extrakci hydrolánu. Náš heřmánek sklízíme z nedotčených ekologických polí, čímž zajišťujeme, že každá kapka je plná těch nejkvalitnějších uklidňujících vlastností. Díky tomuto důrazu na kvalitu je naše heřmánková voda mimořádně účinná při léčbě ekzémů.

Produkt si můžete prohlédnout ZDE

Ale...

Skutečná práce teprve začala... Měli jsme produkt a věděli jsme, že funguje, ale jak můžeme pomoci co největšímu počtu lidí? Začali jsme bez velkých očekávání. Vše začalo jednoduchým inzerátem, který vytvořil náš syn, když studoval marketing. Jak se šířily pozitivní zvěsti, přibývalo objednávek a naše skromná domácí sestava se rychle vyvíjela.

Dodnes naše rodina - já, můj syn a mé dcery - osobně reagujeme na zprávy, které dostáváme. Tento osobní přístup vytvořil komunitu více než 10 000 spokojených zákazníků, kteří se dělí o své pozitivní zkušenosti s našimi ekologickými produkty.

500 000+ Klientů

Důvěra v naši heřmánkovou vodu nás vedla k tomu, že jsme nabídli odvážný slib: vrácení plné částky, pokud naši zákazníci nezaznamenají výsledky. Tento závazek ke spokojenosti má hlubokou odezvu, bylo dodáno více než 110 000 lahví a míra vrácených výrobků je velmi nízká, což vypovídá o účinnosti našeho produktu. Naše cesta s InaEssentials od té doby změnila život více než 100 000 rodin v celé Evropě a zároveň si zachovala srdce a duši rodinného podniku. Nyní jsou naše výrobky konečně k dostání i v Česku.

Pokud jste matka...

sledujete, jak vaše dítě trpí neúprosnou bolestí ekzému, vězte, že existuje naděje. Naše organická heřmánková voda má potenciál přinést úlevu a uzdravení. Vyzkoušejte ji ještě dnes a buďte svědky proměny na vlastní oči. Připojte se ke komunitě rodičů, kteří objevili sílu přírodního léku, a darujte svému dítěti zdravou pokožku bez ekzému.

Chcete vyzkoušet?

Obdržíte také propagační kód pro 20% slevu na první objednávku, který zní: ina20. Klikněte ZDE a vydejte se na cestu!

Neúnavně jsme pracovali na tom, abychom měli naše řešení na dosah, ale situace se mění. Rostoucí poptávka a náklady znamenají, že tyto ceny nemůžeme držet věčně. Pokud jste připraveni změnit svůj život nebo život svého dítěte, je nejvyšší čas. Začali jsme s tímto způsobem uvažování o našem podnikání a budeme se jím řídit i nadále.

Naše webové stránky: inaessentials.cz

👇 Kliknutím na tlačítko níže si můžete prohlédnout všechny produkty👇

 

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.