MAGICKÝ RŮŽOVÝ ŠAMPON NA SUCHÉ A POŠKOZENÉ VLASY - s obsahem nejdražšího oleje na světě

MAGICKÝ RŮŽOVÝ ŠAMPON NA SUCHÉ A POŠKOZENÉ VLASY - s obsahem nejdražšího oleje na světě

Meduňka - perfektní péče po opalování Reading MAGICKÝ RŮŽOVÝ ŠAMPON NA SUCHÉ A POŠKOZENÉ VLASY - s obsahem nejdražšího oleje na světě 2 minutes Next Dejte sbohem LUPŮM a MASTNÝM vlasům s přírodním levandulovým šamponem od InaEssentials

Přírodní růžový šampon InaEssentials

Každý z nás touží po krásných a zdravých vlasech. InaEssentials je tu proto, aby vám poskytla tu nejkvalitnější přírodní péči. Náš růžový šampon je unikátní díky svému složení a obsahu nejdražšího oleje na světě, kterým je růžový olej.

Růžový šampon InaEssentials je pro ty, kteří hledají produkt bez parabenů, sulfátů, umělých vůní a barviv. A pro ty, kteří pro své vlasy chtějí regeneraci, revitalizaci a výživu.

A jaké jsou jeho klíčové ingredience?

Růžový šampon InaEssentials mísí organický růžový olej s arganovým, makadamiovým a babasovým olejem pro revitalizaci vlasů, uhlazuje je a posiluje, pomáhá minimalizovat lámání a vypadávání. Náš šampon, obohacený o vitamíny A, E, D-panthenol a extrakt z vinné révy, které vyživují pokožku hlavy, jemně čistí a zároveň přirozeně vyživuje vlasy, takže jsou po umytí svěží a zdravé.

 

Magický růžový šampon na suché a poškozené vlasy

Po letním období, kdy jsme vlasy velmi často vystavovali slunci a slané vodě, je toto ta nejlepší kombinace, kterou můžete svým vlasům poskytnou. Vaše vlasy žízní po dodatečné regeneraci a výživě, tak jim ji dopřejte v podobě našeho jedinečného šamponu. 

Kupte si náš malý zázrak nyní se speciální 40% SLEVOU. Neváhejte, naše letní akce se už pomalu blíží ke konci. Oproti původní ceně 449 Kč naše šampony nyní zakoupíte za 269.40 Kč

 100% garance vrácení peněz
Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždy pravdu". To znamená, že pokud nebudete s produktem spokojení, vrátíme vám peníze, anebo zašleme jiný produkt zdarma.

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.