Meduňka - perfektní péče po opalování

Meduňka - perfektní péče po opalování

 InaEssentials-Bio-Medunkova-Voda

Slunečné letní dny naprosto milujeme! Ale rozhodně nemáme rádi, když si nedáme pozor a spálíme se... Naštěstí naše rodina vyvinula perfektní produkt, který vaši pokožku v této nepříjemné situaci zachrání - 100% BIO MEDUŇKOVOU VODU.

Protože součástí naší práce je spousta času stráveného venku, během kterého pečujeme o naše bylinná pole a sem tam se stane, že se spálíme, snažili jsme se najít přirozené řešení na tuto nepříjemnost. Naším malým zázrakem se stala voda z meduňky, která dokáže spálení snížit až o 60%.
InaEssentials-Bio-Medunkova-Voda
Mezi naše oblíbené aktivity se také řadí volné dny, které můžeme strávit na pláži. Během slunění a chytání bronzu bychom ale neměli zapomínat na péči o pokožku celého těla! Během letních měsíců není snad nic nepříjemnějšího než suchá pokožka, která bolí na dotek a loupe se.
S námi můžete být v klidu! Náš tým InaEssentials si pro vás připravil užitečné tipy pro dokonalou péči po opalování s naší 100% BIO MEDUŇKOVOU VODOU.
Pokud se chcete o tomto produktu dozvědět více a chcete znát všechny tipy a triky pro krásnou a zdravou pokožku, klikněte SEM!

Péče o pokožku po opalování


 100% garance vrácení peněz
Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždy pravdu". To znamená, že pokud nebudete s produktem spokojení, vrátíme vám peníze, anebo zašleme jiný produkt.

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.