Tipy a triky po opalování, o kterých jste nevěděli

Tipy a triky po opalování, o kterých jste nevěděli

 

Tým InaEssentials si pro vás připravil užitečné tipy pro dokonale přirozenou péči po opalování. Už víte, že tím kouzelným produktem je naše 100% BIO MEDUŇKOVÁ VODA! Přečtěte si tento článek až do konce a užijte si léto s krásnou a zdravou pokožkou.

Bio meduňková voda – nejlepší parťák pro vaši pokožku během celého léta. 

Meduňka lékařská, známá také jako Melissa officinalis, je jednou z bylin, která je po staletí známá svými blahodárnými vlastnostmi. Hojně se používá v lidovém léčitelství a už naše babičky z ní připravovaly různé léky.

Naše rodinná značka udržuje tradice a váží si bohatství, které nám příroda nabízí. Proto jsme vytvořili naši 100% organickou meduňkovou vodu, která bude toto léto tím nejlepším společníkem na cesty. Pojďme se společně podívat na její nezaměnitelné vlastnosti a jejich využití.

Meduňka je známým prostředkem na ochranu pokožky před škodlivými UV paprsky. Během letních dní na pláži nebo u bazénu nám může slunce spálit pokožku, ale může způsobit i vážnější následky. Patří sem předčasné stárnutí pleti, výskyt vrásek a stařeckých skvrn. Vystavení slunci bez ochrany může také vést k úpalu či úžehu a mohou se vyskytnou i nebezpečné komplikace jako je rakovina kůže.

Meduňková voda dokáže přirozeně ochránit pokožku a podle našich testů dokáže snížit spálení až o 60% Díky tomu je nezbytným produktem pro vaše letní dny. Její jemné a zcela přírodní složení poskytuje hloubkovou hydrataci a zklidnění pokožky podrážděné od slunce. Pomůže vaší pokožce rychleji se zotavit, zanechá ji jemnou a vyživenou. Kromě toho má meduňková voda prokazatelný protizánětlivý účinek a pomáhá zlepšovat kožní onemocnění, včetně ekzémů, vyrážek a problematické pleti. 

Jak používat tento produkt?

Organická meduňková voda InaEssentials je vhodná na suchou a citlivou pokožku. Chcete-li dosáhnout maximálního účinku, aplikujte ji na problematickou oblast pomocí vatového tamponu. Lze ji také použít jako tonikum pro každodenní péči o obličej, krk a dekolt. Počkejte, dokud se produkt zcela nevstřebá. Výrobek nevyžaduje oplachování. Doporučujeme používat ráno a večer a po každém slunění pro jemný hydratační a revitalizační účinek.

 

InaEssentials Meduňková voda je přírodním zázrakem, který poskytne vaší pleti spolehlivou péči po pobytu na slunci. Vyzkoušejte její účinky na vlastní kůži. Objednejte si tento jedinečný přírodní produkt z našeho internetového obchodu. Jeho svěží vůně a účinek z něj učiní jeden z vašich nejoblíbenějších produktů tohoto léta!

Kupte si 100% ORGANICKOU MEDUŇKOVOU VODU - absolutní nezbytnost tohoto léta. Nyní se speciální letní 20% SLEVOU.


Stačí použít tento kód:
LEMONBALMSUMMER

OBJEDNEJTE ZDE!

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.