Proč je tento přírodní produkt na LUPÉNKU tak skvěle hodnocen? Dopřejte si to nejlepší a posuďte sami!

Proč je tento přírodní produkt na LUPÉNKU tak skvěle hodnocen? Dopřejte si to nejlepší a posuďte sami!

Řekněte sbohem HYPERPIGMENTACI díky jedinému přírodnímu produktu s obsahem SPF – Tajemství InaEssentials Reading Proč je tento přírodní produkt na LUPÉNKU tak skvěle hodnocen? Dopřejte si to nejlepší a posuďte sami! 4 minutes Next Tipy a triky po opalování, o kterých jste nevěděli
bio třezalková voda

My z InaEssentials jsme rádi součástí všech kroků výroby a proto rádi vyrážíme přímo na naše květinová pole spolu s našimi zaměstnanci. Ve skutečnosti je to úžasná tradice, které si vážíme a snažíme se ji udržet.

Mezi naše oblíbené květiny bezesporu patří třezalka tečkovaná. Se svými pěti zářivě žlutými okvětními lístky a černými tečkami podél okrajů je tato květina skutečně léčivým zázrakem při potížích s lupénkou, dermatitidou a mnoha dalšími kožními nepříjemnostmi! Uzdraví vaši pokožku a povzbudí mysl. Vložili jsme své srdce, duši a veškerou energii do vývoje nejúspěšnějšího produktu, který pomůže s potížemi každé CITLIVÉ PLETI!

Jste připraveni na léto? Je čas užít si teplé slunečné dny a dlouhé letní noci. Ale zatímco se bavíme, často zapomínáme, že o svou pleť musíme pečovat. Zejména v létě je vystavena různým vnějším faktorům jako je UV záření, vysoké teploty, slaná mořská voda apod.

Pokud si chcete užívat zdravou a krásnou pleť i v létě, ale už vás nebaví péče o pleť, která zahrnuje mnoho produktů, InaEssentials má pro vás řešení! Nepřestávejte číst, protože Vám povíme o přírodním produktu, který se skvěle hodí k letní péči o pleť. Tento jednosložkový produkt má mnoho užitečných vlastností a může být přesně tím, co v letní sezóně potřebujete.

bio-trezalkova-voda-inaessentials
Proč je voda z třezalky tečkované skvělou volbou pro letní dny?

Kromě krásné žluté barvy patří třezalka mezi bylinky známé svým dlouhým seznamem užitečných vlastností. Proto se naše rodinná značka rozhodla využít tento přírodní dar a vytvořit 100% bio třezalkovou vodu.

Tento produkt je mimořádně vhodný na léto, protože účinně léčí spáleniny pokožky. Všichni víme, že o letních prázdninách je spálení sluncem jedním z nejčastějších a nejhorších problémů, které nás mohou potkat. Pokud jste někdy nechtěně usnuli na lehátku nebo strávili dlouhou dobu venku bez opalovacího krému, tak jistě víte, jak bolestivé a nepříjemné to může být. V případě, že plánujete letní dovolenou, nezapomeňte přibalit i lahvičku naší třezalkové vody.

bio-trezalkova-voda-ina-essentials

Teplé počasí, silné slunce a mořská voda mohou vysušit a podráždit pokožku. V tomto období se navíc mohou často objevit vyrážky a různé kožní záněty. Zvláště zranitelné jsou malé děti, které mají extrémně citlivou pokožku.

Naše třezalková voda je primární destilát a má vysoký obsah třezalkového oleje. Jemně vyživuje pokožku a pomáhá jí se rychle zotavit. Díky zcela přírodnímu složení bez umělých aromat a konzervačních látek je vodná pro každého, kdo má citlivou pokožku. Třezalková voda může být také skvělým pomocníkem při vážnějších kožních onemocněních včetně ekzémů, lupénky a dermatitidy.

Podívejte se na produkt ZDE.

bio-trezalkova-voda-ina-essentials
Jak používat třezalkovou vodu?

Tato přírodní květinová voda se používá velmi snadno. Stačí nanést dostatečné množství na vatový tampon, ujistěte se, že jí nanesete na postižená místa dostatek a počkejte, až se úplně vstřebá. Pro rozsáhlejší použití doporučujeme dokoupit rozprašovač, který na lahvičku jen našroubujete a můžete postižená místa postříkat.

Doporučujeme nanášet 2-3x denně na předem očištěnou pleť. Nejdůležitější je aplikace před spaním pro podporu nočních regeneračních procesů. Po aplikaci vodu již neoplachujte.

Pro ještě lepší účinek ji můžete kombinovat s naší bio meduňkovou vodou, která má hydratační a antibakteriální vlastnosti. Perfektní kombinace pro horké slunečné dny.

Podívejte se na produkt ZDE.

Velký výběr 100% přírodních produktů vyrobených s láskou a péčí najdete v našem e-shopu InaEssentials. Běžte se podívat a najděte to správné řešení pro potřeby vaší pleti!

Ať už půjdete kamkoli, 100% bio třezalková voda bude vaším věrným a užitečným cestovním pomocníkem. Neváhejte a KUPTE si tento produkt dříve, než vyrazíte na svou vysněnou letní dovolenou. Pořiďte si vodu z třezalky tečkované nyní se speciální letní slevou 20%.

Jednoduše použijte u pokladny kód
SUMMEROFF20
OBJEDNEJTE NYNÍ!

 

 100% garance vrácení peněz
Od roku 2021 se řídíme heslem "zákazník má vždycky pravdu". To znamená, že pokud nebudete s produktem spokojení, vrátíme vám peníze, anebo zašleme jiný produkt.

 

 

InaEssentials

Cíl nad rámec zisku: Jak naše značka působí.

V InaEssentials věříme v odměňování komunit, které nás podpořily. Proto jsme hrdí na to, že můžeme členům menšinových skupin nabídnout pracovní příležitosti, podporovat jejich živobytí a zajistit jim lepší budoucnost. Výběrem našich bio produktů zlepšujete nejen své zdraví a krásu, ale pozitivně ovlivňujete i životy ostatních. Přidejte se k nám a pomozte udělat změnu ještě dnes.